Yatağan haberleri; Yatağan haber 1
HABER

Yatağan haberleri

Yatağan | Haber | News

Yatağan
HABER

3 işyeri yandı, 10 kişi hastaneye kaldırıldı

Muğla hastaneleri

48 Haber (48HA) - 23.07.2023 - Yatağan'da bir iş yerinde başlayan yangın 2 iş yerine daha sıçradı. Havadan karadan müdahale edildi. 10 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yatağan'da Gazi Mustafa Atatürk Bulvarı üzerindeki hırdavat malzemesi satılan iş yerinde iddialara göre henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Çok sıcak ve kuru havada bir yandan esen rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen alevler bir pasatane ve inşaat malzemesi satılan iş yerlerine de sıçradı.

Yatağan işyeri yangınları, 23 Temmuz 2023

Yatağan işyerlerinde yangın - 48 Haber Ajansı

112 Acil Çağrı Merkezi'nden yanan alana Muğla Büyükşehir Belediyesi (MBB) İtfaiye Gurp amirliğine bağlı Yatağan İtfaiyesinden araçlarla, Orman Bölge Müdrlüğü'ne ait arazözler, Yatağan Belediyesi su tankerleri ve araçları da sevk edildi. Alevlerin büyümesi üzerine Yatağan Devlet Hastanesi yanınaki alanda görev için hazırda bekletilen Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 1 helikopter de söndürme çalışmalarına havadan destek verdi.

Çok yoğun mücadele ve müdahale sonucunda hırdavat dükkanı, pastane ve inşaat malzemesi satılan iş yerine sıçradyan yangın kontrol altına alndı. Müdahaleler sırasında dumandan etkilenen 2'si itfaiye eri olmak üzere toplamda 10 kişi çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatı. SOğutma çalışmalarına geçildi.

Yatağan'da iş yeri yangını - 48 Haber Ajansı

Yatağan'da iş yeri yangını - 48 Haber Ajansı

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Yatağan haber

Yatağan sıcak haber

Yatağan Haberleri