Seydikemer haberleri; Seydikemer haber 1
HABER

Seydikemer haber

Seydikemer | Haber | News

Seydikemer
HABER

Gölete düşen çocuk hayatını kaybetti

Muğla hastaneleri

48 Haber Ajansı (48HA) - 12.04.2024 - Gölete düşen çocuk hayatını kaybetti / The child who fell into the pond lost his life

Orman yangınlarını söndürme amaçlı oluşturulan suni gölete giren ya da düşen 15 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Seydikemer ilçesinde Dereköy Mahallesi'ndeki suni olarak oluşturulan orman yangını söndürme amaçlı su keiminde kullanılacak gölette öğleden sona acı bir olay yaşandı. İddialara göre 15 yaşındaki Batuhan Kaplan bir arkadaşıyla birlikte serinlemek için uyarı levhaları bulunan gölete girdi.

Batuhan Kaplan

Batuhan Kaplan, arşiv - 48 Haber Ajansı

Bir diğer iddiaya göre de "Dikkat. Yangın havuzuna girmek tehlikeli ve yasaktır" yazılı uyarı levhası bulunan havuzun çevresinde dolaşan 15 yaşındaki Batuhan Kaplan dengesini kaybedip gölete düştü.

Suyun içinde çığlıklar atarak çırpınmaya başlayan 15 yaşındaki Batuhan Kaplan bölgeye birlikte geldiği arkadaşı 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler su yüzeyinde bir bedene rastlayamadı.

15 yaşındaki Batuhan Kaplan'ın bulunabilmesi için gölete Sahil Güvenlik Komutanlığı Su Altı Arama ekibi gönderildi. Ekipler, göletin dibinde 15 yaşındaki Batuhan Kaplan'ın cansız bedenine ulaştı. Kıyıya çıkartılan cenaze jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Seydikemer Devlet Hastanesi morguna nakledildi.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

15 yaşındaki çocuk öldü

Yangın suyu göletinde ölüm

Seydikemer Haberleri