Milas haberleri
HABER

Milas haberleri

Milas | Haber | News

Milas
HABER

Akbelen'de orman eylemine müdahale

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 26.07.2022 - Milas, İkizköy Akbelen ormanlarında ağaçların kesimi ve maden sahası gemişletme çalışmalarına karşı çıkan köylülere ve çevrecilere müdahale. Gözlatılar var... VİDEOLU HABER

Milas'ın, İkizköy mahallesinde bulunan Akbelen ormanlarında ağaçların kesimi ve maden sahası gemişletme çalışmalarına karşı çıkan köylülere ve çevrecilerin eylemine müdahale geldi. Müdahaleye İkizköylüler tepki gösterdi. Çıkan olaylarda 4 kişinin gözaltına alındığı iddia edildi.

Akbelen'de müdahale, gözaltılar var 2

Akbelen'de müdahale, gözaltılar var

Muğla Milas'ta İkizköy sınırları içinde yer alan Akbelen Ormanı’nda maden sahasını genişletme çalışmaları için ormanlık alanda ağaç kesimleri sürüyor. Günlük 1600 TL yövmiyeyle bölge insanlarının kesim için kiralandığı iddia edilirken bir yandan da hem köylüler hem de köylülere destek için bölgeye gidenler Jandarmayla karşı karşıya geldi.

Akbelen'de müdahale, gözaltılar var 2

Akbelen'de müdahale, gözaltılar var

Biber gazının da kullanıldığı müdahale sırasında fenalaşanlar olduğu, kesim bölgesinden uzaklaştırma sırasında 4 kişinin de gözaltına alındığı iddia edildi.

Bu arada Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve beraberindekiler yollar da normal ötesi bir arama ve kontrol sistemiyle insanların Akbelen'e ulaşmalarının engellenmek istediğini öne sürdüler.

Akbelen'de müdahale, gözaltılar var 3

Akbelen'de müdahale, gözaltılar var

VİDEOLAR

VİDEO Ahmet Aras

VİDEO Müdahale

VİDEO Ağıt

VİDEO Müdahale 2

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Milas haber

Milas sıcak haber

Milas Haberleri