Milas haberleri
HABER

Milas haberleri

Milas | Haber | News

Milas
HABER

Milas Demirciler Mahallesi'nde orman yangını

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 23.07.2022 - Milas'ta başlayan ve Demirciler Mahallesini tehdit eden orman yangını kısmen kontrol altına alındı. 12 hava aracı ve karadan müdahale sürüyor. devamı;

Milas ile Ören arasında yer alan Demirciler Mahallesi Hayıtlı Mevkiinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını kuru hava ve sert esen rüzgar nedeniyle alevler hızla yayıldı. Karadan Orman Bölge Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri çok yoğun bir müdahaleyle alevlerle mücadele ederken havadan da 4 helikopter ve 8 uçak yangına müdahaleye başladı.

Milas orman yangını 2

Milas orman yangını - 48 Haber Ajansı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 4 helikopter, 8 uçak, 35 arazöz ve 3 dozerle müdahale edilen yangının yayılmasının önüne geçildiği belirtildi. Sarp ve kayalık arazide güçlükle süren çalışmada alevlerin ilerlemesinin önünün kesildiği ancak çok yoğun söndürme çalışmasının sürdüğü öğrenildi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Muğla Milas’taki Yangın ekiplerimizin havadan ve karadan etkin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Milas haber

Milas sıcak haber

Milas Haberleri