Milas haberleri
HABER

Milas haberleri

Milas | Haber | News

Milas
HABER

Milas Kemikler Mahallesi'nde orman yangını

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 14.07.2022 - Milas-Bodrum Havalimanı kavşağında yol kenarında başlayan makilik yangını ormana sıçradı. Yangına 9 helikopter 9 uçak müdahale ediyor.

Milas'ta makilik alanda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayılarak ormana ulaştı. Alevlere havadan 7 helikopter ve 3 uçak, karadan 55 arazöz ve su tankeri, 4 dozer ve yaklaşık 500 orman işçisi müdahale ediyor.

Milas'ta orman yangını- 48 Haber Ajansı

Milas'ta orman yangını- 48 Haber Ajansı

MBB, Milas ve Bodrum belediyelerinin su tankerleri, yangın gönüllüleri, Jandarma ve Polis TOMA’ları ile Büyükşehir Belediyesi itfaiye araçları da söndürme çalışmalarına katılıyor. Sıcak havaya karşı kuvvetli rüzgar alevleri Milas Kemikler Mahallesi yönüne sürüklüyor. Alevlerin ilerlediği bölgede otoparklar, akaryakıt istasyonları, araç showroomları bulunuyor.

VİDEO

 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bölgeye gelip, incelemede bulundu. Tokat, alevlerin rüzgarın da etkisiyle Kemikler Mahallesi istikametine doğru yöneldiğini söyledi. Tokat, "Bu bölgede çok dikkatli olmak gerekiyor. Lütfen geliş, gidişiniz esnasında kara yoluna sigara atmayın. Alevler, şu an Akyol ve Kemikler mahallelerini tehdit ediyor" dedi.

Milas - Bodrum havalimanı yolu orman yangını

Milas - Bodrum havalimanı yolu orman yangını

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Milas haber

Milas sıcak haber

Milas Haberleri