Milas haberleri
HABER

Milas haberleri

Milas | Haber | News

Milas
HABER

Milyon lira değerinde tarihi eser operasyonu

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 02.06.2022 - Muğla'nın ünlü tatil ve tarih yöresinde piyasa değeri 1 milyon lira değerinde Helenistik döneme ait madalyon ve çeşitli tarihi eserler ele geçirildi.

Milas'ın Emek ve Baharlı Mahallelerinde istihbarat bilgilerini değerlendiren Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarihi eser ve uyuşturucu madde bulundurdukları iddia edilen şahıslara yönelik çalışma başlattı. Savcılık izniyle A.K., Y.T. ve Y.S. isimli şahıslar teknik ve fiziki takibe alındı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT timleri Milas'ın Emek ve Baharlı Mahallelerinde oturan A.K., Y.T. ve Y.S. isimli şahısların ikametlerinde tarihi eser ve uyuşturucu madde bulundurdukları bilgisi üzerine operasyon düzenledi.

Milas'ta tarihi eser operasyonu - 48 Haber Ajansı

Milas'ta tarihi eser operasyonu - 48 Haber Ajansı

Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramlarda Helenistik döneme ait piyasa değeri 50 bin DOlar civarında olan 28 gram ağırlığında madalyon, Helenistik döneme ait heykel, 3 adet ok ucu, 3 adet obje bulundu. Aramalarda ayrıca 5 adet Diaspor taşı (zultanit), çeşitli miktarda uyuşturucu madde, av tüfekleri ile av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Milas Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla şahıslar gözaltına alındı zanlıların jandarmadaki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Milas haber

Milas sıcak haber

Milas Haberleri