Milas haberleri
HABER

Milas haberleri

Milas | Haber | News

Milas
HABER

Milas İlçe Emniyet Müdürü değişti

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 13.04.2024 - Milas İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Söztutar görevden alındı. Söztutar'ın yerine İsmail Toygun getirildi.

Milas ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda 1’i ağır 6 kişinin yaralandı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen kişilerden 6’sı tutuklandı. 23 Nisan Bulvarı üzerinde yaşanan olayların ardından Milas İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Söztutar’ın adliye önünde toplanan kalabalığı yatıştırmak amacıyla yaptığı iddia edilen konuşma iddialara göre tepkilere neden oldu.

Resmi bir açıklama olmamasına karşın bu gelişmelerin hemen ardından Milas İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Söztutar görevinden alındı. Yerine de İsmail Toygun atandı. İsmail Tuygun Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başladı.

ismail Toygun, Fevzi Söztutar

Fevzi Söztutar (Solda)i İsmail Toygun - 48 Haber Ajansı

İsmail Toygun kimdir?

İsmail Toygun bu atama öncesi Fethiye, Bodrum ve Datça emniyet müdürlüklerinde görev yaptı. Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü’nde de görev yapan İsmail Toygun yeni görev yeri Milas’a gelerek çalışmaya başladı.

Fevzi Söztutar kimdir?

Milas’ın İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden alınan Fevzi Söztutar 2023 yılı Eylül ayında bu göreve başlamıştı. Daha önce Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde de gmrev alan Söztutar Milas Emniyet Müdürlüğü’nde Trafik Şube Amiri ve Emniyet Müdür Yardımcısı görevlerinde de buunmuştu.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Milas haber

Milas sıcak haber

Milas Haberleri