Milas haberleri
HABER

Milas haberleri

Milas | Haber | News

Milas
HABER

İhtiyaç molası veren şahsa otomobil çarptı

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 09.01.2024 - İhtiyaç molası veren şahsa otomobil çarptı / The person taking a break was hit by a car

Milas - Bodrum karayolunda, yol kenarında ihtiyaç molası veren bir kişiye araba çarptı. Aracıyla birlikte kaçan sürücü aranıyor.

İddialara ve edinilen bilgilere göre Milas'dan Söke yönüne doğru ilerleyen aracın sürücüsü Milas - Bodrum karayolunun kenarına aracını park edrewk ihtiyacını gidermek için aşağı indi. Tam o anda arkadan gelen plakası ve sürücüsü henüz belli olmayan bir araç ihtiyaç molası için arabasından inen 34 yaşındaki L.K. adlı şahsa çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki banket bölümüne yuvarlanan 34 yaşındaki L.K. neye uğradığını şaşırırken çarpran aracın sürücüsü durmayarak yoluna devam etti. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesiyle olau yerine güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen 34 yaşındaki L.K. kontrola maçlı hastaneye götürülürken kaza sonrası durmayarak yoluna devam eden araç ve sürücüsü de aranmaya başlandı.

Güvenlik güöçleri ihtiyaç molalarının zorunlu dahi olsa tesislerde girerilmesinin önemine vergu yaparak karayolu kenarlarında bu ihtiyacın giderilmek istenmesinin tehlikelerine dikkat çektiler.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Milas haber

Milas sıcak haber

Milas Haberleri