Milas haberleri
HABER

Milas haberleri

Milas | Haber | News

Milas
HABER

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 30.12.2023 - MİLAS - Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı / Martyr Fırat Yılmaz Çakıroğlu Memorial Forest

2015 yılında bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına, "Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı" oluşturuldu.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, arşiv - 48 Haber Ajansı

20 Şubat 2015'te Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada biçaklanarak öldürülen ülkücü öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına hatıra ormanı oluşturulması için fidanlar dikildi. Mezarı başında her yıl düzenlenen anmaların yanı sıra Milas'ta "Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı" oluşturuldu. Milliyetci Hareket Partisi (MHP) Milas ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen fidan dikme etkinliğine Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun annesi Özlem Erdem de katıldı.

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı 2

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı

Milas'da ayrlan alana fidanların dikimiyle oluşturulan, "Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı" etkinliğine MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongün, MHP Kavaklıdere İlçe Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Serim, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı ve Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Muğla İl Başkanı Mustafa Ata Arıcan, Milas Ülkü Ocakları Başkanı Savaş Ergül, Yatağan Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Meriç Duru katıldı.

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı 3

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, anı ormanıyla ilgili olarak, "Milliyetçi Hareket Partisi Muğla il Başkanlığı Ve Kaçep il Başkanlığı olarak Milas Ülkü Ocakları Başkanlığımız’ın düzenlediği şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına hatıra ormanı açılışına katılım sağladık. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bizler var oldukça şehitlerimizin adları unutulmayacak" dedi.

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı 4

Hüseyin Serim, Mustafa Ata Arıcan, Özlem Erdem (Soldan sağa)

MHP Kavaklıdere İlçe Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Serim de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aşağıdaki bilgileri paylaştı;

Çakıroğlu korkmadan, kaygılanmadan ve endişelenmeden çok sayıda gencin yetişmesi için seminerler düzenledi. Ülkü ocakları Milas İlçe başkanlığımızın düzenlemiş olduğu 'Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı' açılışımızı şehidimizin annesi Özlem annemizin katılımı ile gerçekleşdik. Hatıra ormanında MHP Muğla İl başkanımız SN. Oğuz Akarfırat ve Muğla ülke ocakları başkanımiz SN. Mustafa Ata Arıcan, MHP Milas ilçe başkanımız Tunahan Ongün, Milas ülku ocakları başkanımiz Savaş Ergül, Yatağan ülku ocaklari başkanimiz Mehmet Meriç Duru ile katılım sağladik. Gelen tüm ülkudaşlarimizla bir arada gönüllülerimizle bu ağaçlandırmayı yaptık. Mekanı cennet, ruhu şad olsun."

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Milas haber

Milas sıcak haber

Milas Haberleri