Milas haberleri
HABER

Milas haberleri

Milas | Haber | News

Milas
HABER

Traktörünün altında kalan çiftçi öldü

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 13.12.2023 - Muğla'da dere yatağındaki ağacı çekmeye çalışan çiftçi devrilen traktörünün altında kalarak yaşamını yitirdi.

İddialara ve edinilen bilgilere göre Milas'ın Göldere Mahallesi’nde 57 yaşındaki Ali Özkan traktörüyle dere yatağında bulduğu kurumuş ve köklerinden koparak devrilmiş ağacı traktörüne bağlayarak bulunduğu yerden çıkartmak istedi.

Ağacı halatla traktörüne bağlayan Ali Özkan çekmeye başladı. Ancak traktör zorlansa da köklerindne kurtulup devrilen ve zaman içinde kuruyan ağaç dere yatağında birye ya da bir şeye takıldı. 57 yaşındaki Ali Özkan iddialara göre traktörünü zorlayınca aracın dengesi bozuldu ve bir tarafa kaymaya başladı.

57 yaşındaki Ali Özkan dengesi bozularak devrilen traktörün altında kaldı. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye jandarma ve sağlık ekibi yönlendirildi. ANcak talihsiz çiftçinin olay yerinde yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

57 yaşında kışlık yakacak için çabalarken yaşamını yitiren Ali Özkan’ın cenazesi bugün öğlen namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Milas haber

Milas sıcak haber

Milas Haberleri