Milas haberleri
HABER

Milas haberleri

Milas | Haber | News

Milas
HABER

Yaya öldü, araçtakiler ağır yaralı

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 24.11.2023 - Muğla'nın bilinen tatil merkezinde yayaya çarpan otomobil beton direğe vurarak durabildi. Yaya öldü, araçtakiler ağır yaralandı.

Bodrum- Milas karayolu Meşelik Mahallesinde saat 20:30 sıralarında iddialara göre Ankara plakalı otomobil yoldan yayay olarak karşıya geçmek isteyen Ali Şahin’e çarptı. Daha sonra savrulan ve taklalar atan otomobil beton direğe vurarak durabildi. Hurdaya dönen otomobildeki 2 kişi yaralandı.

İddialara göre B.A.'nın kullandığı 06 DP 0012 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Ali Şahin’e çarptı. Ali Şahin çarpmanın şiddetiyle savrularak yere düştü ve metrelerce sürüklendi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil beton direğe vurarak durabildi. 112 Acil Çağrı Merkezinden kaza alanına sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaya Ali Şahin’in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirledi.

Kazada otomobil sürücüsü B.A. ile yanındaki koltukta seyahat eden A.Ç.'nin de ağır yaralandığı ve durumlarını çok ciddi olduğu anlaşıldı. B.A. ve A.Ç. ilk müdahalelerimna rdından hastanelere sevk edildi. Savcı ve jandarmanın incelemesi, delillerin ve kaza tesbit tuttanağının ardından Ali Şahin’in cesedi Muğla Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Milas haber

Milas sıcak haber

Milas Haberleri