Milas haberleri
HABER

Milas haberleri

Milas | Haber | News

Milas
HABER

2 katlı evde yangın, 2 ölü

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 05.05.2022 - Muğla'da 2 katlı müstakil evde çıkan yangında anne ve oğlu öldü. Kızları ağır yaralandı.

Milas'ın Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi'nde saat 05:00 sıralarında 2 katlı müstakil bir evin 2. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Alevleri görenlerin ihbarıyla güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çok büyük bir hızla yayıldığı iddia edilen alevler binanın 2. katını sardı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldükten sonra korkunç gerçek ortaya çıktı. İddialara göre alevlere uykuda yakalanan Nurten Dağdelen (53) ile oğlu H.D. (16)'nin yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Ailenin kızları 17 yaşındaki P.D. ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Anne oğlunun cenazeleri olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından morga sevk edildi. Yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken bölge güvenlik şeritleriyle çalışma bitimine kadar giriş çıkışlara kapatıldı.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Milas haber

Milas sıcak haber

Milas Haberleri