Menteşe haberleri; Menteşe haber 1
HABER

Menteşe haberleri

Menteşe | Haber | News

Menteşe
HABER

Emekli bankacı lastik botta ölü bulundu

 

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 20.09.2023 - Muğla'nın tatil yöresinde kıyıya lastik bot içinde yaşamını yitirmiş erkek bulundu. Botun sürüklenerek sahile yanaştığı düşünülüyor.

Menteşe ilçesi Sarnıç Mahallesi Akbük sahili Abalı koyunda sahilde yürüyenler kıçtan takma motorlu lastik bot içinde hareketsiz durumda bir erkek bulunduğunu gördüler. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi.

Yapılan incelemede bottaki erkek şahsın yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Çevrede tanınan ve sevilen şahsın adının Erol Ünal olduğu ve yaz aylarında kotra teknesinde yaşamını sürdürdüğü anlaşıldı. Emekli bankacı olan 70 yaşındaki Erol Ünal'ın, lastik botla açıldığı denizde hayatını kaybettiği ve muhtemelen kalp krizi geçirdiği olasılığı değerlendirildi.

İnceleme sonucunda Menteşe Sarnıç Mahallesi Akbük sahilinde bağlı kotra teknesinden lastik botla denize açıldığı ve açık denizde yaşamını yitirdiği lastik botun da dalgalarla sürüklenerek Abalı koyu sahiline geldiği olasılığı değerlendirildi.

Emekli bankacı Erol Ünal’ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Soruşturma başlatıldı.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Menteşe

Menteşe sıcak haber

Menteşe Haberleri