Menteşe haberleri; Menteşe haber 1
HABER

Menteşe haberleri

Menteşe | Haber | News

Menteşe
HABER

Yaylada yangında büyük hasar

 

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 23.07.2023 - Menteşe'de yaylada sabaha karşı yangın çıktı. İtfaiyenin zamanında ve etkin müdahalesiyle yangın söndürüldü. devamı;

Menteşe ilçesi, Karabağlar Yaylası, Ayvalı bölgesinde sabaha karşı 03.30'da henüz bilinmeyen bir nedenle bir evin müştemilat ve ahır kısmında yangın başladı. Alevleri görenlerin ihbarıyla 112 Acil Çağrı Merkezinden bölgeye polis ve MBB İtfaiye Grup Amirliği'ne bağlı ekipler sevk edildi.

İçinde kiracı yaşadığı öğrenilen evin hayvan barınağı (Ahır) olarak kullanılan ahşap yapıdaki yangın çok kısa sürede büyüdü. Tüm ahırı ve içindeki malzemelerle samanları saran alevlere hem çevredeki vatandaşlar hem de itfaiye erleri müdahale etti.

Karabağlar Yaylası, Ayvalı bölgesi yangın

Karabağlar Yaylası, Ayvalı bölgesi yangın - 48 Haber Ajansı

Yangın bölgesine Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin yoğun çabası sonrası alevler konutlara sıçramadan örtülendi ve ardından da söndürüldü. Ahır olarak kullanılan ahşap bölüm ile samanların tamamı yandı kül oldu.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Menteşe

Menteşe sıcak haber

Menteşe Haberleri