Kim Kimdir Muğla
BİLGİ

Kim Kimdir Muğla?

Muğla | Bilgi | Information

Who is Who
BİLGİ

Gizem Sayar Özcan

Muğla hastaneleri

48 Haber Ajansı(GHA) - 15.05.2023 - Gizem Sayar Özcan kimdir?

Muğla'nın Marmaris ilçesinde avukatlık yapan Gizem Sayar Özcan Muğla Barosu'na kayıtlı avukatlardan.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Ynetiminde çeşitli görevlerde bulunan Avukat Gizem Sayar Özcan CHP 37. olağan seçimli Kurultayında Parti Meclisi (PM) üyelğine seçildi.

Muğla'dan CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi olan avukat Gizem Sayar Özcan, partisinin 37. olağan seçimli kurultayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kadın ve gençlik kotasından 51. sırada PM'ye seçildi.

Gizem Sayar Özcan, 28. dönem milletvekili seçimleri için CHP'nin merkezden hazıladığı milletvekili adayı listesinde eski Muğla Baorsu Başkanı avukat Cumhur Uzun'un ardından 2. sıradan aday olarak gösterildi.

Gizem Sayar Özcan kimdir? 2

Gizem Sayar Özcan kimdir? - 48 Haber Ajansı

14 Mayıs 2023 28. dönem milletvekili seçimlerinde Millet İttifakı listesinden CHP adayı olarak seçimlere katılan Özcan partisinin aldığı oylarla TBMM'ye milletvekili olarak gitmeye hak kazandı.

1990 yılı Marmaris doğumlu olan Gizem Sayar Özcan İlk ve orta öğrenimini Marmaris'te tamamladı. Başkent Üniversitesi Huku Fakültesi'nden mezun oldu. Marmaris CHP ilçe yönetim kurulunda görev aldı. CHP Muğla il örgütünde de çeşitli görevler üstlenen Özcan evli ve bir çocuk annesi(2023).

Gizem Sayar Özcan kimdir? 1

Gizem Sayar Özcan kimdir? - 48 Haber Ajansı

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Kim Kimdir?

Kim Kimdir Muğla?

Who is Who