Muğla siyaset haberleri
HABER

Büyük Birlik Partisi Muğla il binası açıldı

Muğla | Haber | News

MUĞLA SİYASET HABERLERİ

Dolgu değil doğru haber...

SEÇİM 2024 - SONUÇLAR İÇİN GÖRSELLERE TIKLAYIN

48 Haber Ajansı (GHA) - 09.04.2024 - Büyük Birlik Partisi Muğla il binası açıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla il merkezi binası açıldı. Açılışa BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı.

BBP Muğla il merkezi binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Cumhur İttifakı ortağı BBP'nin Genel Başkanı Mustafa Destici'nin yanı sıra BBP Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan, AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, ses sanatçısı Müşerref Akay ve partililer katıldı.

BBP Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Bu açılış, sadece Muğla için değil, tüm Türkiye için bir umut ve bir başlangıçtır. Bu başlangıçta Muğla ilimizin güzelliklerini, kültürel zenginliklerini ve en önemlisi insan kaynağını en iyi şekilde değerlendirme arzusu içindeyiz" dedi.

Büyük Birlik Partisi Muğla il binası açıldı

Büyük Birlik Partisi Muğla il binası açıldı - 48 Haber Ajansı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Cumhur ittifakının bir parçasıyız. Seçimlere de bu hassasiyetle ve işbirliği içerisinde katıldık. Büyük Birlik Partisi olarak müstakil girdiğimiz yerlerde bir il, 15 ilçe ve 10’a yakın belde Belediye Başkanlığı kazanarak çıktık. Ama milletin takdirine razıyız" dedi.

Destici konuşmasını özetle şöyle sürdürdü;

"Batıda ayrı konuşup, Doğu’da ayrı konuşanlardan değiliz. Burada ne söylüyorsak, orada da aynısı söyledik. O bölgede seçilen belediye başkanları ile ilgili de aynısı söyledik. Bakın seçildiniz, devletin anayasasına, yasalarına uyarsanız, bu saydığım ilkeleri, bayrağımızı, marşımızı tanırsanız, terör ile aranıza mesafe koyarsanız, hiçbir problem yok, görevinize devam edersiniz. Ama yok, eskiden olduğu gibi seçilmiş belediye başkanları değil de örgütün, PKK’nın atadığı şahıslar gibi belediyeyi yönetmeye kalkarlarsa, Mardin’de olduğu gibi, İstiklal Marşımızı okutmazlar ise, Diyarbakır’da olduğu gibi Ay-Yıldızlı al bayrağımızı Belediye Meclisinden çıkartırlarsa, teröristlerin heykelini dikip, resmi açılışlar yaparlarsa, elbette devlet bunu seyretmez ve gereğini yapacaktır. Kararı kendileri verecek. Ama uyarlarsa problem yok. Görevlerini yapmaya devam ederler."


Muğla Aile Hekimleri
TAG

BBP Muğla

BBP Muğla il merkezi

Muğla politika haberleri